Projekt

Inredning privatpersoner

Inredningsuppdrag: Balkong, Ringvägen

Här ville kunden få hjälp att skapa en riktigt mysig balkong, mycket färg, gärna lite marockansk känsla, gardiner och avkoppling.

Inredningsuppdrag: Tonårsrum, Gärdet

Här fanns önskemål om att få till bättre förvaring, göra det mysigare och mer funktionellt. Förvaringen löstes med hjälp av en String-hylla, byrå och en vintage garderob som köptes på 2:d hand.

Inredningsuppdrag Nybrogatan

Efter. Foto: @fredrikschmidtfoto

Home styling i Saltsjöbaden

Före – efter

Hallprojekt

Med hjälp av att strukturera upp hallen, sätta upp en tavla, placera en växt på den vackra bänken, bidrar denna hall till en mer välkomnande, inbjudande och ombonad känsla när man kommer hem och öppnar dörren.

”Fixa rummet” – Ett barnrum

Här var utmaningen att med enkla medel göra ett inspirerande, mysigt och kreativt rum för en 6-årig tjej med pyssel som ett stort intresse. Efter inspiration och idéer från Sofia Breitholtz Inredning, byggde familjen ett litet mini-hus /kiosk/ affär i ena hörnet. Både som praktisk förvaring och ett mysigt kryp-in. För att få en känsla av högre takhöjd målades och pysslades ett lekfullt och spännande träd. Färgsättningen valdes med omsorg för att skapa lugn, harmoni och trivsel. Allt efter tjejens önskemål.

Styling lägenhet Bergsgatan

En fantastisk lägenhet som stylades inför fotografering och visning. Vi använde oss av vad som redan fanns och Sofia Breitholtz Inredning fixade i ordning samt adderade inredningsdetaljer och växter.