Projekt Företag

Kontor Danderyd

Ett pågående projekt där Sofia Breitholtz Inredning bl.a. har inrett två matsalar, konferensrum och kontorsrum. Allt från färgsättning till möblering, inköp, akustikpanel och gardinuppsättningar. Nedan är bilder på matsalen före och efter.

Kontor, Östermalm

Här var uppdraget inredning och projektledning av ett kontor i en härlig sekelskifteslokal på Östermalm i Stockholm. Färgsättning, möblering av befintliga möbler, inköp av möbler och inredning samt val av textilier. Utnyttja ytorna på bästa sätt och skapa en inbjudande och trivsam miljö.

En ära att få inreda i den här fantastiska byggnaden.

Loungerum

Den här kontorsmiljön fick bli ett mysigt lounge-rum i stället. Med mycket textilier i härliga färger, naturmaterial och mjuka gardiner uppifrån taket blev det ett rum personalen gillar att hänga i.

Pentry

Denna skrubb fick utnyttjas på ett optimalt sätt och fick bli ett pentry och kaffehörna. Funktionella hyllor och skåp i trä och gröna växter mjukade upp känslan.

Entré

Mysigare belysning, mer färg, förvaringsskåp och gröna växter gjorde entrén mer välkomnande och funktionell. Runda former som möter de hårda och raka formerna ger en skön harmoni och balans.

Kontor, Kista Science Tower

Detta uppdrag omfattades av planering, projektledning, belysningsförslag, möbleringsskiss, färgsättning samt inköp av möbler och inredning. Ett helhetskoncept där Sofia Breitholtz Inredning ansvarade för projektledning.

Utemiljö på Täby GK

I en fantastisk miljö och med befintliga möbler som utgångspunkt skapades en mer inbjudande och harmonisk uteplats. Arbetet omfattades av planering, ommöblering, inköp av krukor, växter, belysning och plantering.