Omdömen

abandoned-antique-architecture-263532

”Sofia är en av School of Graceful Livings absolut skickligaste inredare, jag kan varmt rekommendera henne.” Agneta Nyholm, Utbildningsansvarig.

”Sofia har gjort ett mycket bra jobb, hon har kommit med inspirerande förslag på att behålla den lite gamla stilen på restaurangen samt förstärka den. Sofia är också lyhörd för våra tankar kring förändring och har inspirerat oss att tag i förändringsarbetet. Vi kommer att ge Sofia uppdrag att hjälpa oss med de delar vi inte kan hantera själva. Vi kan varmt rekommendera att anlita Sofia som inredare.” Britt Ehrenström, Restaurang Solbrännan.

”Sofia är noggrann, kunnig, har god känsla för färg och form samt serviceminded! Bara lovord från min sida.” /Viveka Bonde.

”Sofia Breitholtz har anlitats som inredningskonsult av oss då vi kände ett behov av förnyelse hemma. Hon har med stor professionalism och idérikedom givit oss förslag på åtgärder för att vårt hem ska kunna förnyas och förbättras. Det har lett till en mer harmonisk lägenhet, större lättillgänglighet och mer ordning. Hon har ett fint öga för möjliga lösningar, färg och harmoni. Vi är mycket nöjda med de förslag på åtgärder hon har givit oss och kan varmt rekommendera henne som inredingskonsult och inredare.” /Stina Titford.

Sofia är självgående, insiktsfull, påläst och kunnig.” /Alex Stendahl, Info Solutions AB.

”Det bästa med att Sofia kom till oss var att hon kunde se rummet och möblerna med nya ögon. Samma dag som Sofia varit här började jag rensa i lådor och skåp, och nu har jag rensat vidare av bara farten. Det känns verkligen jätteskönt!! Det blev jättebra. Nu ser jag fram emot att kunna anlita Sofia igen och gå vidare med fler rum, för att skapa harmoni och balans i vårt hem. Jag kan varmt rekommendera att anlita Sofia för en konsultation” /Karin Sjöberg.

”Tycker du fångat vårt behov jättebra!” /Knut Ander, Elit.