Om

_all8596

Foto: @fredrikschmidtfoto

Sofia Breitholtz Inredning skapar hållbara, harmoniska och personliga rum för Dig som privatperson och för Ditt företag. Allt för att Du och Ditt företag ska må bra och utvecklas.

Om mig

Ända sedan jag var barn har jag drömt om att få jobba med inredning och design. Som barn älskade jag att möblera om dockhus, inreda legobåtar och rita seriefigurer med mina syskon. Att komma hem till nya och olika miljöer är något som alltid har fascinerat mig.

Efter att ha vuxit upp utanför Norrköping flyttade jag till Stockholm och numera bor jag med min man och våra tre barn i Åkersberga, norr om Stockholm. Förutom inredning tycker jag om att syssla med yoga, keramik, trädgård, musik och matlagning.

Hösten 2017 startade jag Sofia Breitholtz Inredning. Jag hade redan då en gedigen och bred bakgrund som designer och var nu även utbildad till certifierad inredare och fengshui-konsult. Jag ville starta ett inredningsföretag med stort hjärta som kan hjälpa människor att inreda på ett mer hållbart sätt.

Min stora passion för färg, form och växter samt en drivkraft av att skapa sköna miljöer där människor mår bra och utvecklas, gör att jag alltid strävar efter att leverera ett kreativt, professionellt och personligt resultat för Dig som kund.

För att vi ska få ett bra samarbete och för att Du som kund ska bli nöjd anser jag att en rak och ärlig kommunikation är viktig. Jag försöker alltid vara lyhörd inför kundens önskemål och behov. Mina främsta styrkor, anser jag och andra med mig, är att jag är kreativ, nyfiken och hittar alltid lösningar på kunders utmaningar.  Jag vill gärna inspirera Dig till en mer hållbar, harmonisk och personlig miljö!